E25: Autizmus, Ájóesz, Illegális rollerek

00:00:00
/
01:39:14

30 October 2020

1 hr 39 mins 14 secs

Season 1

Your Hosts
Special Guest
Tags

About this Episode

Itt az újabb epizód!
Ez itt a Britanniai Magyarok Podcast. Ha te is valahol az Egybesült Hö Királyság, vagy Írország területén kalandvágyból itt tartózkodsz, akkor talán neked is szól ez a podcast.
Mostanában kéthetente igyekszünk jelentkezni minden pénteken vagy szombaton. Nem feszegetjük az élet legnagyobb problémáit, viszont olyan témákat kerülgetünk, amelyek talán téged is érinthetnek itt élő magyarként.
Ha neked is van észrevételed, vagy szeretnél hozzászólni az adáshoz, akkor azt megteheted a podcast weboldalán: https://uk-magyarok.fireside.fm/, vagy a facebook csoportunkban is a Britanniai Magyarok Podcast oldalán.
Ha van valami mondanivalód, és te sem olyan családból származol, hogy magadban tartsd, akkor itt az idő arra, hogy miért pont most változzál meg és keress meg minket, hogy az itt található szócsőn keresztül megtudhassa a világ, hogy ki minek gondol az vagy annak...
Email címünk: britangok@gmail.com

Ebben az adásban, én azaz Peti Banburyből, Balázs Manchasterből Hankát látjuk, vagy inkább hallgatjuk vendégül, aki...
na most téma komolyra fordít...
szóval az autizmusról fogunk beszélgetni, hogy milyen az élet itt Angliában autista gyerekekkel. Ha bárkinek ezzel bármi kérdése van, vagy segítséget szeretne kérni, akkor ő bárkinek szívesen válaszol, az ő elérhetőségét is meg fogjátok itt az oldalon találni.

Aztán persze most sem ragadunk le egy témánál. Beszélünk a kezdetekről, hogy indult Hankának a munkakeresés, amikor kijött Angliába, miért jött ki, és hogy milyen egymás mellett ülve dolgozni, ájóesz fanboyság és a többi.
Aztán jönnek az illegális rollerek, amik hűű, de nagyon veszélyesek, de miért is annyira illegálisak az majd a podcastből meghallgathatjátok.

Szóval kommentelni ér, ha ott vagy a füles, vagy az autósrádió másik végén akkor mondd el nekünk is mi a véleményed, ne csak magadnak tartogasd meg dühöngj magadban otthon.
Lehet értékelni is minket Apple podcaston, meg mittudomain még hol, legyél csoporttag facebookon, meg gyere hozzánk vendégnek, hogy együtt gyarapítsuk a Britangok táborát!

Episode Comments