E19: Bandaszellem nézőpont

00:00:00
/
01:31:18

23 June 2020

1 hr 31 mins 18 secs

Season 1

Your Host
Special Guest
Tags

About this Episode

Ebben az epizódban nem tudtam überelni magam és meghívtam Nyics Viktort a podcasterek nagymesterét és egyben a Szófosó Egyesület elnökét, akit már az elején le-überdrivereztem, ezért gonosz módon nem hagyott szóhoz jutni.
De nem is baj, mert hozott sok okosságot nekünk. Elmondta min is ügyködnek mostanában, hogy a kütyüdre mindenféle Vixtes dolgokat csinálnak, és hogy manapság már szívesebben él meg az agyából, mint a testéből, de ezt nem fejtette ki bővebben sajnos.
A cél az volt eredetileg, hogy átbeszéljük Viktor 2011-től mostanáig tartó podcast adásaiban történő átalakulásokat. Hogy hogyan lett egy szórakoztató - polgárpukkasztó podcasterből egy szórakoztató - kevésbé polgárpukkasztó - politikai témákat feszegető - hülyéket ébredésre bíztató - odamondogató.
Vendégünk elmondja mi a véleménye a buta magyarországi utánfutó szórakoztatásról, a másvilágról, vagy inkább a mások világáról, és a csokoládéba mártott péniszekről (black cocks matter).
Aztán jön a hullámhossz meg a frekvencia, a varázslatos írógép, ami életre kelt és maga változtatta a történetet. A büdös parasztok, akik rászánják az időt, hogy részletes habzó szájú leveleikkel merevedést okozzanak hősünknek.
Elmondja aztán, hogy ki-kinek a csicskája, és hogy az a baj a mostani világgal, hogyha extrém gondolataid vannak, akkor nem kell magadat megmérettetni valós versenyekben, mert a bandaszellem, a nyájgondolkodás úgyis megvédi az irhádat, legyen az 5G ellenesség, vagy bármi más.
Az emberek eltávolodtak attól, hogy tiszteljék a tapasztalaton alapuló tudást, és a gyorsan kikereshető információt összekeverik a tényleges tapasztalattal és tudással. A kor mai embere nem vitatkozik, csak átküld három linket és boldogan ugrándozik, hogy neki van igaza.
Szóval hallgassátok a mestert a Britanniai Magyarok Podcast adásában!
Az adás nyomokban nem mindenki által emészthető humort tartalmaz, és erősen gondolkodásra késztet.

Episode Comments