E24: Kalandvágyó kivándorlók, elektromos autózás, TB fizetés

00:00:00
/
01:33:08

16 October 2020

1 hr 33 mins 8 secs

Season 1

Your Hosts
Tags

About this Episode

Ebben az epizódban Balázs elmeséli, hogy mennyivel könnyebb az élet elektromos autóval.
Én mondjuk soha nem gondolkodtam eddig azon, hogy elektromos autót kellene venni, de azt kell mondjam mondott pár dolgot, amivel kicsit közelebb vitte a szívemet a gondolat felé. Mert persze van itt probléma bőven, pl hogy a diesel autó, az automata váltó csere, meg a szerelők szaktudásának hiánya nem teljesen pénztárca kímélő dolgok.
Aztán lesz itt más is, de szerintem már csak ezért is érdemes meghallgatni a podcastet. Még akkor is ha te sem vagy az elektromos autózás szerelmese, hátha téged is meg tud győzni ez a Balázs, azt akkor Győzike lesz a neve nem is Balázs, he-he.

Nokérem, a más téma: Trump - Joe Biden vitáról beszélünk egy kicsit, de valahogy mindig elterelődik a téma a rideg magyar valóságba. Nem baj úgyse tudunk szart se Amerikáról, de lassan már Magyarországról se. :D
Aztán ha még mindig nem untad meg a podcast hallgatását, akkort itt van Allie Sherlock, aki 15 éves, de azta milyen jól énekel! Dublinban az utcán, de reméljük lesznek saját dalai is.

Aztán a podcast végén elárulom, hogy mit akar tőlem a NAV, pontosabban mi a jó édes fészkes fenét akarnak egy olyan embertől, akinek már 16 éve se kutyája, se macskája nincsen otton. Biztos a covid elvitte a lovét és most arról beszélgetnek ott a fel is út, le is úti stadionban, hogy hajtsanak már be egy kis lovét a kalandvágyó kivándorló magyaroktól, akik biztos jobban élnek ott kint a nagy imperialista világban. Hú, nem találom a köpős szmájlit!

Aztán, ha végighallgattad, akkor ne felejts el kommentelni, emailt írni, jelentkezni egy epizódba, hogy mi is meghallgathassuk a történetedet, véleményedet, élményeidet, vagy csak hogy tudjuk, hogy te is élsz és létezel, és te is a Britanniai Magyarok Podcast hallgatója vagy!

Episode Comments